Retur

                                                        

Returnare colet - intimstyle.ro@gmail.com


Trimiteti produsele pe care doriti să le returnati în ambalajul original. Acestea trebuie să fie neutilizate, in ambalajul original ( husa plastic/cutie carton) nedeteriorate și potrivite pentru revânzare. Produsul trebuie sa fie insotit de toate componentele sale, eticheta originala, fotografia de prezentare, ambalat in acelasi mod in care a fost primit. Împachetează coletul cu atenție pentru a evita deteriorarea sa în timpul transportului. În cazul în care nu ne sunt returnate toate componentele produsului sau acestea au fost deteriorate, ne rezervăm dreptul de a restitui o sumă de bani diminuată proportional cu valoarea cu care a fost diminuată valoarea de vânzare a produsului respectiv.


Trimite coletul printr-un curier rapid către centrul nostru de distribuire la adresa: Strada Tineretului 35M Ilfov (Chiajna) cod postal 077040 telefon 0784.457.299 Puteti contacta orice firma de curierat rapid care livreaza direct la adresa noastra ( Fan Courier, Urgent Cargus, GLS, DPD ) deoarece taxele de transport vor fi suportate de către dvs la trimitere.
NU vom receptiona colete trimise prin Posta Romana si vom refuza primirea coletelor reprezentând retururi trimise pentru care plata transportului este trecută la destinatar. În această situație coletul se va întoarce la expeditor (dvs), iar pentru ridicarea lui va fi necesară achitarea contravalorii transportului dus-întors.
Rambursarea banilor se va face prin transfer în termen de 14 zile lucratoare de la data primirii produselor. Va rugam sa trimiteti coletul insotit de factura proforma sau AWB, notati pe aceasta IBAN-ul si numele dvs. complet.

Daca doriti sa returnati doua sau mai multe produse si ati beneficiat de oferta transport gratuit, costul transportului initial vi se va deduce din suma totala ce trebuie rambursata.


Daca doriti sa schimbati un produs din motive subiective costul transportului dus-intors va fi suportat de dvs, acesta fiind de 26 Ron.